про роботу ветеринарної медицини в районі звітує Сергій КіяшкоДругорядних питань не буває. Це підтвердило чергове засідання колегії райдержадміністрації, яку Тамара Сакара, здається, проводила вже востаннє в якості керівника району. А розпочалося воно з приємної події – голови райдержадміністрації та районної ради Т.Сакара і С.Тилик привітали з днем народження Іванівського сільського голову Л.Коломієць, вручили їй квіти.

На розгляд членів колегії були винесені наступні питання: «Про виконання зведеного та районного бюджетів за 2013 рік та завдання на 2014 рік» (доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Овдій); «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Петрівського району за 2013 рік» (заступник начальника управління – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації О.Демчик); «Про стан захисту дітей в районі» (начальник служби у справах дітей І.Лугова); «Про підсумки діяльності центральної районної лікарні за 2013 рік» (головний лікар  В.Плечун); «Про підсумки діяльності КЗ «Петрівський центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2013 рік» (головний лікар КЗ «Петрівський РЦПМСД» Г.Кім); «Про роботу управління ветеринарної медицини в Петрівському районі за 2013 рік» (начальник управління ветеринарної медицини в районі С.Кіяшко); «Про стан дотримання пенсійного законодавства управлінням Пенсійного фонду України в Петрівському районі» (начальник управління Н.Летінська).

вітання приймає Іванівський сільський голова Людмила КоломієцьКоментуючи виступ Г.Овдій, Т.Сакара сказала, що, незважаючи на те, що в минулому році було багато проблем, у тому числі кредитна заборгованість, незбалансованість бюджету, в цілому він виконаний успішно. Початок нинішнього року вселяє певний оптимізм, є всі передумови виконання бюджету. Для цього слід наполегливо працювати всім учасникам бюджетного процесу, використати наявні резерви.

В цілому успішно виконана і Програма економічного та соціального розвитку. За підсумками комплексної оцінки економічного і соціального розвитку за 9 місяців 2013 року район посів 4 місце в області, хоча деякі показники річних завдань не були виконані. 

Т.Сакара та інші члени колегії обговорили всі доповіді, внесли ряд пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках: про роботу ветеринарної медицини в районі звітує Сергій Кіяшко; вітання приймає Іванівський сільський голова Людмила Коломієць.