Сергій КУЗЬМЕНКОДорогі земляки!

Вітаю вас із найвеличнішим національним святом – Днем Незалежності України!
Історію власної держави творить її народ. 25 років – дуже невеликий відрізок часу в історичному вимірі, але для нинішнього покоління українців – це вкрай непростий період становлення нашої державності.
День Незалежності України – це свято пам’яті і свято надії. Пам’яті про минулі покоління, що творили націю і боролися за державність, про тисячі незламних патріотів, які відійшли у вічність з Україною на устах. А надії, що будемо вдячними нащадками, не зрадимо їхньої віри, збережемо непохитність у відстоюванні інтересів Української держави, що станемо за це пліч-о-пліч, бо ми – народжені вільними!
Тож хай усі наші справи будуть багатими на перемоги, кожен наш крок уперед завершується успіхом.
Бажаю всім вам гарного свята! Хай радість та злагода панують у кожному домі. Доброго всім здоров’я, життєвої наснаги, щедрості душі, міцності духу, здійснення всіх планів та сподівань. І обов’язково – впевненості у собі!
Україна – це кожен із нас! І всі ми непереможні!

З повагою голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО

* * *

Дорогі друзі!

Прийміть мої найщиріші вітання з головним святом – Днем Державного Прапора та 25-ю річницею Незалежності України!
Нам є чим пишатися і про що згадати у цей визначний день. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей.
Сьогодні той день, коли слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набувають нового звучання для кожного українця. Наша держава переживає нелегкі часи. Але цей урок повинен загартувати нас і зробити ще сильнішими.
Вірю, що тільки разом ми досягнемо спільної мети – розбудови нової європейської держави.
Зі святом Вас! Слава Україні!

З повагою народний депутат України Анатолій Кузьменко

* * *

Олександр ЧорноіваненкоДорогі земляки!

Щиросердно вітаю вас із величним національним святом — Днем Незалежності України!
25 років тому прийнятий історичний документ, що дає нам право бути дійсними господарями на своїй землі. Нам дана винятково відповідальна місія берегти і примножувати багатства нашої найпрекраснішої української землі, суверенної, демократичної держави.
Незалежність — найвагоміше надбання нашого народу. Вона здобута наполегливою боротьбою і невтомною працею наших вільнолюбивих пращурів, котрі не дали знищити Україну під час воєн, голодомору та репресій.
На нашу долю також випали важкі випробування історії. Через неоголошену війну, яку нам нав’язала Росія, прояви сепаратизму і зраду державних інтересів на Сході України, нам знову доводиться виборювати Незалежність зі зброєю в руках.
Переконаний: нам вистачить сил, відваги і мудрості відстояти нашу Україну-неньку й здобути перемогу над ворогом і цього разу. Тож будьмо пильними!
Нехай свято Дня Незалежності України вселяє в нас гордість за наш народ, міцно об’єднає всіх у єдиному прагненні — жити щасливо у вільній суверенній країні.
Бажаю Вам мирного неба, здоров’я і благополуччя.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

* * *

День Незалежності УкраїниШановні жителі Петрівського району!

Сьогодні, в День Незалежності України, ми вітаємо усіх вас, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України. Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.
І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення, скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.
Бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.
Зі святом Вас! Слава Україні!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради

* * *

Сергій ЛарінШановні жителі Петрівщини!

Щиро вітаємо вас з Днем незалежності України!
Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі. 
Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.
Григорій Москалець, начальник відділу освіти РДА

Людмила Горбанець, голова районної профспілкової організації працівників освіти

* * *

Дорогі жителі Ганнівки, Володимирівки, Сергіївки та Рядового!

Сердечно вітаємо вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!
Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Від усієї душі зичимо вам, вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

З повагою Ганнівська сільська рада

 

* * *

прапор УкраїниДорогі друзі, земляки!

Прийміть щирі вітання зі світлим і радісним святом - Днем Незалежності України!
Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.
Бажаємо вам великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!
З повагою Чечеліївська сільська рада

* * *

Шановні трудівники та ветерани Петрівського, Олександро-Марївки, Зеленого Гаю та Ланів!

Щиро вітаємо вас з Днем незалежності України!
Наша країна, наш народ святкує ювілейну річницю, відтоді, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складалися так, що на українській землі, здебільшого, панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Та, попри все, українці боролися за свою свободу.
Здоров’я вам та злагоди, добра і благополуччя.

З повагою Петрівська сільська рада

* * *


Вітаємо з Днем незалежності України!Дорогі колеги!

Сердечно вітаю вас зі святом — Днем незалежності України!
В цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.
Бажаю, щоб ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість та задоволення.
Міцного всім здоров’я, благополуччя, віри у славне майбутнє рідної України!
Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Олександр Поворознюк,генеральний директор ТОВ «АФ «П’ятихатська».

* * *

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з Днем незалежності України — найбільшим національним святом.
Бажаємо вам щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього.Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!Від щирого серця бажаємо всім міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай припиниться нинішня безглузда війна, а у ваших домівках назавжди запанують мир, спокій та достаток.

Іванівська сільська рада.

* * *

колоскиШановні працівники, пайовики і ветеран господарства!


Вітаємо вас та ваші родини з головним святом нашої держави — Днем Незалежності України!
Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу!

З повагою дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

* * *

Дорогі друзі!

Щиро вітаємо вас із нагоди 25-ї річниці Незалежності України!
Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.
Зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.
Здоров’я вам, щастя людського, добра,терпіння, любові та миру на нашій багатостраждальній землі!

Малинівська сільська рада

* * *

Моя УкраїнаШановні односельці!

Щиро вітаємо вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу.
Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.
Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна. 
Від усієї душі зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське».

* * *

Шановні друзі!

З нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України прийміть найсердечніші вітання і побажання: Народ України святкує уже 25 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.
Від щирого серця й від усієї душі зичимо землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах, і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної, незалежної, демократичної, процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Зі святом Вас! Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно - колиско моя!

Дирекція ТОВ «Чечеліївське»

* * *

Шановні односельці!

З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.
Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята - Дня незалежності України.
Бажаємо нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання - побудови заможної, демократичної, процвітаючої України.
Щиро зичимо вам доброго здоров’я, родинного благополуччя та життєвих гараздів.

Новостародубська сільська рада

* * *

Дорогі друзі!

Вітаємо всіх із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України!
У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.
Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.
Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!
Міцного всім здоров’я, лише радісних мирних буднів та щасливого майбутнього.

Дирекція та профком ТОВ «Маяк»

* * *

Шановні односельці!

Щиро вітаємо вас з днем незалежності!
Вже 25-й рік ми відзначаємо головне державне свято України! 
З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. 
Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. 
Щиро вітаємо всіх вас зі святом, бажаємо успіхів, здоров’я, щастя, благополуччя

Дирекція та профком ПСП «Водянське»

* * *

Дорогі друзі!

Україна – це наша держава, наша земля, і господарями у ній є ми – український народ, який вкотре з гідністю відстоює свою незалежність!
Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
Щиро бажаю, щоб усі ваші починання увінчалися успіхами, ще вагомішими були здобутки у щоденній сумлінній праці на благо українського народу. Нехай цей день, разом із серпневим ароматом духмяного хліба, принесе у ваші родини добре здоров’я, благополуччя, мир і злагоду!
Зі святом! З Днем незалежності рідної України! Ми – українці! Нам є чим гордитися!

Анатолій Дорофеєв, генеральний директор ТОВ «Агродар ЛТД»

* * *

Шановні жителі Петрівщини!

Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України! 
Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єд-нанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни. 
Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поко-ліннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. 
Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. 
Зі святом Вас, дорогі співвітчизники! Із Днем Незалежності!
Здоров’я вам, щастя людського, добра,терпіння, любові та миру на нашій багатостраждальній землі!

Дирекція ТОВ «Верес»

* * *

Дорогі друзі!

Вітаємо всіх із Днем незалежності!
Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому хочеться побажати, щоб кожен з нас почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай, незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!
Міцного всім здоров’я, благополуччя, віри у славне майбутнє рідної України!
Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Йосипівська сільська рада

* * *

Шановні працівники, пенсіонери та пайовики господарства!

Від імені колективу ПСП «Зарічне» і від нас особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 25-ї річниці Незалежності України!
Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.
Святкуючи разом з вами, від душі бажаємо вам міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

Керівництво та колектив ПСП «Зарічне».